skip to Main Content

Keuzewijzer Dementie regio Maastricht-Heuvelland geactualiseerd

De Keuzewijzer  biedt een overzicht van de hulp, ondersteuning en zorg die beschikbaar is in Maastricht-Heuvelland voor mensen met dementie en hun naasten.

De zorg voor een naaste met dementie is waardevol, maar kan ook intensief zijn. Tijdig hulp aanvragen helpt mantelzorgers om het vol te kunnen houden. Wij hopen dat deze brochure mensen met dementie en hun naasten (mantelzorgers), vrijwilligers en professionals helpt bij het vinden, aanvragen en organiseren van de ondersteuning die nodig is. De Keuzewijzer Dementie is het resultaat van intensieve samenwerking tussen Alzheimer Centrum Limburg en Hulp bij Dementie Maastricht-Heuvelland.

Heeft u tips voor het aanvullen en/of verbeteren van deze keuzewijzer dan kunt u deze via e-mail doorgeven: keuzewijzer@maastrichtuniversity.nl.

Dit e-mailadres kunt u ook gebruiken om één of meer brochures gratis te bestellen. Stuur daarvoor een e-mail met daarin vermeld uw naam, adres en het aantal exemplaren dat u wenst te ontvangen.

Naast deze brochure is de keuzewijzer ook digitaal te bekijken en in pdf beschikbaar, o.a. via de websites van Alzheimer Centrum Limburg en Hulp bij Dementie. De digitale versie wordt regelmatig geactualiseerd. Jaarlijks wordt bekeken of het herdrukken van de brochure wenselijk is.

Back To Top